Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Temadag om genbrug af byggeaffald

Få en strategi for genbrug og genanvendelse, og på faldgruber ved salg og brug af genbrugte og genanvendte materialer. Deltag i temadag onsdag den 21. marts 2018, og gør din virksomhed klar til den nye cirkulære tidsalder.

Affaldsforebyggelse og nye metoder til genbrug og genanvendelse af byggeaffald står højt på den politiske dagsorden. Der skal skabes et Danmark uden affald og en cirkulær økonomi. Hvis vi vil lykkes med denne omstilling, skal byggeaffaldet bruges bedre.  Det kræver innovation, ny viden og nye kompetencer. Videncenter for håndtering og genanvendelse af byggeaffald - VHGB og Miljøstyrelsen inviterer derfor til temadag om genbrug og genanvendelse af byggematerialer i praksis. 

Dagen byder på en mulighed for at din virksomhed får lagt grunden til at blive bedre til genbrug og genanvendelse i hverdagen via to konkrete cases og indlæg om regler, viden og værktøjer. Slut dagen af med at opleve Lendager Groups udstilling ’Wasteland – fra affald til arkitektur’.

Målgrupper
Bygherrer, rådgivere, entreprenører, byggemyndigheder eller producenter.

Tid og sted
Onsdag d. 21. marts 2018  Kl. 9.00 til kl. ca. 15.00
Ressourceriget Saxovej 12 6000 Kolding

Tilmelding
Det er gratis at deltage, og pladserne tildeles efter  først-til-mølle-princippet. Tilmeld dig senest  d. 19. marts 2018.
Tilmeld dig her

Ved manglende afbud opkræves et no-show gebyr på 350 kr. ekskl. moms. Det står dig frit for at overdrage din plads til en kollega.

Læs mere
Læs mere om arrangementet og programmet for dagenDownload programmet for temadagen som pdf 
Om arrangøren
Arrangør er VHGB og Miljøstyrelsen.

Følg også VHGB.dk, i VHGB’s nyhedsbrev eller på LinkedIn.